Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je opět krásný příběh! A oběma Irenkám dodatečně vše nej, nej!;-)R^V

0 0
možnosti

Jituško, moc děkuji za milé přáníčkoV

1 0
možnosti
Foto

Mně se článek líbil, Ireno. Je o kreativitě na straně jedné a zajetých kolejích na straně druhé. Hezký víkend a R^!

0 0
možnosti

Mně také, jen s tou učitelkou jsem měla problém...

0 0
možnosti

Je to hezký, ale co mě nebaví je to, že většinou jsou ve vyprávění socialistické soudružky učitelky ošklivé, tlusté, hloupé, zamindrákované, povýšené, nesympatické, ideologicky vyhraněné, že by od nich pes kůrku nevzal...

No, já nevím, ale za svůj i dětí školní život jsem poznala podobnou jednu a jednoho učitele, jinak to byli a byly docela normální lidi a někteří, některé přímo skvělé, skvělí učitelé, profesoři, že bych měla jen já takové štěstí?

Od svých vnuček mám naopak současnou zkušenost s jedním blbem na vyšší škole a jednou blbkou na střední... Oba tedy korunovaní :-)

0 0
možnosti

Dobrý večer, paní Naďo, ano závisí na jednotlivém člověku. V každém zaměstnání se najdou skvělí lidé i ti, kteří už dávno ztratili rozum i srdce. Přeji Vám krásný vikend;-)

0 0
možnosti

Jenže na gympl se mohl ucházet jen ten, kdo měl určitý průměr. Takže pokud byl špatný, tak se tam nemohl dostat. Posudek je další věc. No článek je smyšlený. Ale je pravda, že soudružky nějak štvalo, že ten kdo třeba na studijní obor moc neměl a hlásil se tam, tak neměl pro ně pochopení. Nevím proč...pokud se tam nedostane, tak se nedostane. Dnes se čtyřkař přihlásí na gympl a učitelům už to nepřipadá divné :-)

0 0
možnosti

Děkuji za reakci a přeji hezký zbytek dne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 18,39
  • Průměrná čtenost 585x
Poslední dobou se snažím vrátit ke psaní, které mě provázelo na cestě náctiletým životem.Dává mi pocit síly a energie, kterou potřebuji při výchově svých tří synů.

Seznam rubrik